Kunstcafé in theatercafé Deventer Schouwburg

Vrijdag 9 februari is er weer een Kunstcafé (10.15-11.45 uur) in het theatercafé van de Deventer Schouwburg. Lokale culturele evenementen staan in deze editie centraal. 

Interessant? Deel het artikel

kunstcircuit 240204 kunst bord

Kelderfest

Zo vertelt projectleider Marjolijn Dokter over Kelderfest dat op 24 februari plaatsvindt op diverse plekken in de stad. Wat mogen we verwachten?

(tekst loopt door onder afbeelding)

Cusanus- symposium

Naar aanleiding van de nieuwe vertaling van Cusanus, Over de wetende onwetendheid vindt van 9 t/m 11 februari 2024 in Deventer (waar Cusanus letterlijk en figuurlijk zijn sporen heeft nagelaten) en onder auspiciën van het Titus Brandsma Instituut een groots opgezet driedaags Cusanus- symposium plaats alsmede een expositie in het Geert Grootehuis. Theo van Leeuwen vertelt hierover.

(tekst loopt door onder afbeelding)

Muziek

Marjoline Kampinga heeft intussen rond de 100 liedjes zelf geschreven in het Engels en vooral in het Nederlands en begeleidt zichzelf aan de piano en op de bariton ukelele. Ze is maandelijks te horen in het Penninckshuis op de vrijdagmiddag en geeft af en toe intieme concerten in het buitenland. Onderwerpen waar ze over schrijft is de liefde natuurlijk, de verloren en gewonnen liefde, de natuur, Andalusië en …… over engelen.

(tekst loopt door onder afbeelding)

 

Pakje Kunst

Giny Jans is een van de twee regiobeheerders van Pakje Kunst Deventer. Vanaf donderdag 1 februari is Pakje Kunst Deventer te zien met Kunstenaars op een Rij, een evenement dat duurt t/m 31 maart. Giny praat u bij over Pakje Kunst en het evenement.

(tekst loopt door onder afbeelding)

pakje kunst deventer

Website Kunstcircuit Deventer

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.