Kaartverkoop lezing André Kuipers gestart

We kunnen melden dat de ticketverkoop voor André Kuipers is gestart. Je kan naar eigen keuze, het beschikbare aantal kaarten bestellen via het HOFtheater. Wil je de afsluiting van het festival Raalte op Groen niet missen? Bestel nu hier kaarten voor deze voorstelling!

Interessant? Deel het artikel

André Kuipers ©  Lauren Harnett
André Kuipers © Lauren Harnett

Festival Raalte op Groen

Ben jij klaar om een positieve impact te maken op onze planeet? Mis dan zeker het festival “Raalte op Groen” niet op zaterdag 11 november in het HOFtheater. Een gezellige en inspirerende middag met educatie en plezier voor jong en oud. En het beste van alles: de toegang tot de beleef & doemiddag is gratis!

Ontdek tijdens het festival de boeiende wereld van groen, energie en biodiversiteit!

  • Ontvang waardevol advies van een tuincoach, raak geïnspireerd om jouw huis te verduurzamen en leer alles over bijen, vlinders en composteren.
  • Luister naar de interessante verhalen van lokale sprekers en geniet van smakelijke groene lekkernijen.
  • Na dit festival weet jij welke groene stap jij kunt zetten om écht impact te hebben op een duurzamere wereld.

Lees hier meer over Raalte op Groen

 

Leden Raalte op Groen

Emilio Metting

Els van Berkel

Jaap Starkenburg

Karen Holtmaat

Simone Booijink

 

Vlnr Emilio Metting, Célia van der Vegte, Simone Booijink, Els van Berkel en Karen Holtmaat,  van de werkgroep ‘900 Jaar Raalte Groen’, Arnold Korbeld en Diny Heidenrijk van Fotoclub Salland en Edward Weening van Endona.

 

Bestel nu hier kaarten

 

 

 

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *