IVN Raalte organiseert lezing over zeldzame vogels

Op maandagavond 27 maart om 19.30 uur geeft Mark Zekhuis in het Annahuis een presentatie over zijn onderzoek naar twee zeldzame vogels die ook in onze regio voorkomen, namelijk de Oehoe en de Rode Wouw.

Interessant? Deel het artikel

Oehoe
Oehoe

De Oehoe en de Rode Wouw zijn in en rond het Boetelerveld gezien en gehoord en nu heb je de mogelijkheid om meer over deze vogels aan de weet te komen.

De spreker

Mark Zekhuis is al 25 jaar ecoloog bij Landschap Overijssel en is bekend van zijn vele optredens bij RTV-Oost.

Mark Zekhuis

Wanneer

27 maart,  aanvang 19.30 uur

Waar

Het Annahuis
De Plas 8
8102 CS Raalte

Entree

4 euro , inclusief kop koffie (leden IVN Raalte gratis)

 

 

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.

Ook interessant

Sorry, geen nieuws gevonden

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *