Inloopmiddag noodopvanglocatie Summercamp op 19 februari 2024 

Sinds enkele maanden worden er minderjarige asielzoekers ondergebracht bij Summercamp Heino. Tijdens de voorjaarsvakantie kun je kijken hoe et er aan toegaat op deze opvanglocatie.

Interessant? Deel het artikel

Summercamp Heino te Wijhe
Summercamp Heino te Wijhe

Het Centraal Orgaan opvang asielzoekers (COA) organiseert tijdens de voorjaarsvakantie, op maandag 19 februari 2024, een inloopmiddag bij de noodopvanglocatie Summercamp Heino. Op deze locatie worden sinds begin november minderjarige asielzoekers opgevangen. Iedereen is van harte welkom tussen 14.00 en 16.00 uur. 

 

Tijdens de inloopmiddag zijn ook jongeren aanwezig die bij Summercamp worden opgevangen. Samen met hun begeleiders van het COA laten zij zien waar ze eten en waar ze hun activiteiten doen. Ook vertellen ze hoe hun dag eruitziet, wat ze ’s avonds doen en hoe het is om bij Summercamp te verblijven. Belangstellenden kunnen tijdens de inloopmiddag een groepswoning bekijken die niet in gebruik is, om een beeld te krijgen hoe de slaapvertrekken eruitzien. 

 

De omwonenden die in een straal van 500 meter vanaf de ingang van Summercamp Heino wonen hebben een persoonlijke uitnodiging ontvangen. Andere belangstellenden zijn ook van harte welkom om de opvanglocatie te bekijken.

 

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.