HierinSalland begint talkshow met Jeroen te Wierik als gastheer

Watvinnie is de naam van de talkshow die HierinSalland samen met Azerty begonnen is. Geen waan van de dag. Maar gasten in de bank die over een centraal thema praten, maar ook over zichzelf.

Interessant? Deel het artikel

screenprint enwatvinniedan

HierinSalland is samen met Jeroen te Wierik van Azerty een talkshow begonnen. In de bedrijfshal van het Raalter computerbedrijf worden maandelijks gasten uitgenodigd om te praten over zichzelf en over een gezamenlijk thema. De talkshows zijn te zien op YouTube. HierinSalland is een stichting waar inmiddels al zo’n honderd mensen op vrijwillige basis meedoen. Doel is niet zo zeer het nieuws van de dag te brengen, maar onderwerpen die in de samenleving spelen op te pakken en daar samen met de samenleving informatie over delen.

Jeroen te Wierik van Azerty wilde dat graag ondersteunen. Hij biedt een bedrijfshal en de technische apparatuur aan om een maandelijkse talkshow mogelijk te maken en het leek hem ook een uitdaging zelf dan de gastheer te zijn.

Eerste gasten waren Lois Hazelhekke en Luuk Nijland.
Lois voetbalt in het eerste dameselftal van Rohda 1, maar zegt er dan meestal niet bij dat Rohda ook maar een damesteam heeft 😉
Luuk is eigenaar van Nijland Cycling in Heeten, waar ze met name goed zijn in aangepaste fietsen.

Tijdens de talkshow werd het idee ontwikkeld ook gewone fietsen van een veiligheidssysteem te voorzien waardoor het thuisfront gewaarschuwd wordt bij bijvoorbeeld een val. Dan voel je je ook ’s avonds een stuk veiliger de fiets te pakken.

Heb jij thema’s of gasten die goed in de talkshow van Jeroen te Wierik en zijn co-host Harrie Kiekebosch zouden passen? Kom maar door.

Hier kun je de eerste talkhow kijken:

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.

Ook interessant

Sorry, geen nieuws gevonden

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *