Groene Karavaan Salland: Gratis workshop bij ’t Natuurlijk Huus

In het kader van de Groene Karavaan, Salland wordt er een gratis workshop aangeboden bij 't Natuurlijk Huus Raalte op woensdagmiddag 9 november. Het thema luidt: Leren meer natuurlijke keuzes te maken bij wonen en leven.

Interessant? Deel het artikel

agnes
't Natuurlijk Huus Raalte

Wil je leren thuis meer natuurlijke en duurzame keuzes te maken? Meld je dan nu aan voor de gratis workshop ‘Natuurlijke keuzes maken in wonen en leven’ op 9 november bij Het Natuurlijk Huus in #Raalte.

Aan het eind wordt er een natuurlijke pesto gemaakt en natuurlijk moet je die even proeven. Je kan je aanmelden, bij voorkeur via het e-mailadres info@hetnatuurlijkhuus.nl of anders telefonisch bij Agnes Heethaar: 06-428 71 486.

De bijeenkomst is van 13.30 tot 16.00 uur en bestaat uit een rondleiding door het voedselbos, de tuin en het huis. Naast boeken is er een verzameling van allerlei uitingen van natuurlijke keuzes. Denk daarbij aan eenvoudig zelf te maken producten in huis zoals een schemerlamp of een stoel.

Je krijgt ook informatie over onder meer natuurlijke bouwmaterialen, ecologische schoonmaakmiddelen en verzorgingsproducten. Andere duurzame keuze zijn het gebruik van eigen appels/ jam, een huisapotheek, thee van eigen bodem, recycling, tweedehands spullen, kamerplanten en stekken. Het doel van de workshop is om natuurlijk leven heel tastbaar en haalbaar te maken.

 

Zorg dat je er bij bent!

 

Deze activiteit maakt deel uit van de Groene Karavaan die tot en met 12 november door Salland reist. Zin in meer leuke, groene activiteiten als een vlinder- of paddenstoelenexcursie? Klik dan hier.

 

 

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.

Ook interessant

Agnes Heethaar: Leven

Lees verder »

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *