Laatste berichten Van 't Natuurlijk Huus

Column

’t Natuurlijk Huus: Slakken

Agnes Heethaar | 15 juni 2024
Circulaire economie | Evenement | Genieten | Milieu | Wandelen

’t Natuurlijk Huus: Schoon en drinkbaar water

Advies | Column | Gezond bewegen en eten

’t Natuurlijk Huus: Puur koken

Column | Gezondheid | Goede zorg voor iedereen

’t Natuurlijk Huus: Je eigen huisapotheek samenstellen

Column | Natuur

’t Natuurlijk Huus: De vlier

Meer berichten

’t Natuurlijk Huus: Slakken

Met een natuurlijke manier van leven kun je vandaag al beginnen. Maar hoe dan?   Agnes Heethaar van ’t Natuurlijk Huus in Raalte is ervaringsdeskundige en geeft iedere week een voorbeeld. Deze week gaat het over slakken.
Wie klaagt er dit jaar niet over overlast van slakken en dat er van alles wordt opgegeten?

Lees verder »

agnes berkel vriendin

’t Natuurlijk Huus: Schoon en drinkbaar water

Met een natuurlijke manier van leven kun je vandaag al beginnen. Maar hoe dan? Agnes Heethaar van ’t Natuurlijk Huus in Raalte is ervaringsdeskundige en geeft iedere week een voorbeeld. Deze week gaat het schoon en drinkbaar water. Een ‘Drinkable Rivers’ wandeltocht langs de Berkel.

Lees verder »

’t Natuurlijk Huus: Puur koken

Met een natuurlijke manier van leven kun je vandaag al beginnen. Maar hoe dan? Agnes Heethaar van ’t Natuurlijk Huus in Raalte is ervaringsdeskundige en geeft iedere week een voorbeeld. Deze week gaat het over puur koken.

Lees verder »

’t Natuurlijk Huus: Je eigen huisapotheek samenstellen

Met een natuurlijke manier van leven kun je vandaag al beginnen. Maar hoe dan? Agnes Heethaar van ’t Natuurlijk Huus in Raalte is ervaringsdeskundige en geeft iedere week een voorbeeld. Deze week gaat het over je eigen natuurlijke huisapotheek.

Lees verder »

’t Natuurlijk Huus: De vlier

Met een natuurlijke en duurzame manier van leven kun je vandaag al beginnen. Maar hoe dan? Agnes Heethaar van ’t Natuurlijk Huus in Raalte is ervaringsdeskundige en geeft iedere week een voorbeeld. Deze week gaat het over de vlier.

Lees verder »

’t Natuurlijk Huus: Begin van de zomer

Met een natuurlijke en duurzame manier van leven kun je vandaag al beginnen. Maar hoe dan?   Agnes Heethaar van ’t Natuurlijk Huus in Raalte is ervaringsdeskundige en geeft iedere week een voorbeeld. Deze week gaat het over het begin van de zomer

Lees verder »

wildplukdag natuurlijk huus

Moeder(Aarde) dag wildplukwandelingen bij ’t Natuurlijk Huus Raalte

Will Klein Sprokkelhorst van Wilderpad nodigt je uit voor een wildpluk wandeling op Moeder (Aarde) dag.

Lees verder »

’t Natuurlijk Huus: Mei bloeimaand

Met een natuurlijke manier van leven kun je vandaag al beginnen. Maar hoe dan?   Agnes Heethaar van ’t Natuurlijk Huus in Raalte is ervaringsdeskundige en geeft iedere week een voorbeeld. Deze week gaat het over de Mei Bloeimaand.

Lees verder »

agnes

’t Natuurlijk Huus: Kiezen voor gezondheid

Met een natuurlijke manier van leven kun je vandaag al beginnen. Maar hoe dan? Agnes Heethaar van ’t Natuurlijk Huus in Raalte is ervaringsdeskundige en geeft iedere week een voorbeeld. Deze week gaat het over gezondheid.

Lees verder »

agnes plantengids

’t Natuurlijk Huus: Stoepplantjes of alleen steen?

Met een natuurlijke manier van leven kun je vandaag al beginnen. Maar hoe dan? Agnes Heethaar van ’t Natuurlijk Huus in Raalte is ervaringsdeskundige en geeft iedere week een voorbeeld. Deze week gaat het over het onderhoud van je straat.

Lees verder »

agnes voorleesboek tineke

Boeklezing bij ’t Natuurlijk Huus

Boekentour; verhalen, verbinding en handvaten. Dit event vindt woensdag 24 april van 9 – 12 uur plaats bij ’t Natuurlijk Huus in Raalte. Het onderwerp is “Op de open plek in het bos”

Lees verder »

agnes oerrund

´t Natuurlijk Huus: Omgaan met dieren

Met een natuurlijke manier van leven kun je vandaag al beginnen. Maar hoe dan? Agnes Heethaar van ’t Natuurlijk Huus in Raalte is ervaringsdeskundige en geeft iedere week een voorbeeld. Deze week gaat het over omgaan met dieren.

Lees verder »

Zoeken

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.