Laatste berichten Van 't Natuurlijk Huus

Meer berichten

’t Natuurlijk Huus: Verantwoording nemen

Met een natuurlijke en duurzame manier van leven kun je vandaag al beginnen. Maar hoe dan? Agnes Heethaar van ’t Natuurlijk Huus in Raalte is ervaringsdeskundige en geeft iedere week een voorbeeld. Deze week gaat het over verantwoording nemen.

Lees verder »

Van voedselbos naar voedsel uit je eigen tuin

Een uitdagende excursie naar ’t Natuurlijk Huus in Raalte voor iedereen die het aandurft anders tegen haar eigen stukje groen aan te kijken!

Lees verder »

’t Natuurlijk Huus: Wegwerpcultuur

Met een natuurlijke en duurzame manier van leven kun je vandaag al beginnen. Maar hoe dan?   
Agnes Heethaar van ’t Natuurlijk Huus in Raalte is ervaringsdeskundige en geeft iedere week een voorbeeld. Deze week gaat het over wegwerpcultuur.

Lees verder »

Week zonder Vlees: koken voor een mogelijke schoonzoon

Columnist Agnes Heethaar van ’t Natuurlijk Huus: En dan heb je de familie uitgenodigd om voor het eerst samen te eten met een nieuwe eventueel aankomende schoonzoon. Wij hebben thuis zo onze gewoontes ontwikkeld richting zoveel mogelijk plantaardig eten en als het kan ook nog deels uit de natuur.

Lees verder »

Workshop Ecologisch bouwen met Kalkhennep bij ’t Natuurlijk Huus Raalte

Elke maand zal Rens Borgers van Eco BouwSalland een workshop geven bij ’t Natuurlijk Huus. De ene maand gaat het over biobased bouwen, de andere maand specifiek over bouwen met kalkhennep. Rens is met zijn bedrijf EcobouwSalland een pionier en expert als het gaat om ecologisch bouwen.

Lees verder »

’t Natuurlijk Huus: Begin een moestuin, je kunt er zondag al mee beginnen!

Met een natuurlijke en duurzame manier van leven kun je vandaag al beginnen. Maar hoe dan?  Agnes Heethaar van ’t Natuurlijk Huus in Raalte is ervaringsdeskundige en geeft iedere week een voorbeeld. Deze week gaat het over het beginnen met een moestuin.

Lees verder »

Van ’t Natuurlijk Huus: Voorjaar

Met een natuurlijke en duurzame manier van leven kun je vandaag al beginnen. Maar hoe dan? Agnes Heethaar van ’t Natuurlijk Huus in Raalte is ervaringsdeskundige en geeft iedere week een voorbeeld. Deze week gaat het over het voorjaar.

Lees verder »

’t Natuurlijk Huus Raalte: Workshop moestuinieren

Bij het idyllische Natuurlijk Huus in Raalte wordt op 12 maart een cursus moestuinieren gegeven door Jan Schenk uit Olst.

Lees verder »

’t Natuurlijk Huus: Vlees is lekker

Met een natuurlijke en duurzame manier van leven kun je vandaag al beginnen. Maar hoe dan? Agnes Heethaar van ’t Natuurlijk Huus in Raalte is ervaringsdeskundige en geeft iedere week een voorbeeld. Deze week gaat het over vlees.

Lees verder »

’t Natuurlijk Huus: Verzorgingsproducten zijn voedsel

Met een natuurlijke en duurzame manier van leven kun je vandaag al beginnen. Maar hoe dan? Agnes Heethaar van ’t Natuurlijk Huus in Raalte is ervaringsdeskundige en geeft iedere week een voorbeeld. Deze week gaat het over verzorgingsproducten.

Lees verder »

Activiteiten bij ’t Natuurlijk Huus Raalte

’t Natuurlijk Huis bevindt zich op een idyllische en inspirerende plek in het buitengebied tussen Raalte, Heino en Luttenberg. Hier worden regelmatig evenementen georganiseerd met zingevende en ecologische thema’s

Lees verder »

’t Natuurlijk Huus: Chloor

Met een natuurlijke en duurzame manier van leven kun je vandaag al beginnen. Maar hoe dan? Agnes Heethaar van ’t Natuurlijk Huus in Raalte is ervaringsdeskundige en geeft iedere week een voorbeeld. Deze week gaat het over chloor en andere chemische schoonmaakmiddelen.

Lees verder »

Zoeken

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.