Gratis talentenconcert in het Penninckshuis Deventer

Wat is er leuker dan samen muziek maken en dit te laten horen aan het Deventer publiek.  De jonge talentvolle en gemotiveerde muzikanten van TalentXL spelen op zondag 16 juni om 14.00 uur in het Penninckshuis. Zij spelen of samen in een ensemble of solo.

Interessant? Deel het artikel

kunstcircuit concert spot
© Pieter Leeflang

Dit concert vormt de afsluiting van het seizoen. In oktober zijn de audities voor een nieuw jaar vol muziek en samenspel. TalentXL staat open voor muzikanten (klassiek en licht klassiek) tot en met 18 jaar en is een samenwerking van Deventer muziekdocenten en Kunstcircuit.

Aan het concert doen mee Noa de Goede (zang en viool), Julian Etman (viool), Jula Sent (piano), Tamar Koornneef (dwarsfluit), Mijke Bos (viool), Alissa Zhukova (viool), Jimmy Zhou (piano) en Annabel Creemer (viool).

Het concert start om 14.00 uur en duurt een uur.

Iedereen is van harte uitgenodigd te komen luisteren, entree is gratis. Reserveren is niet nodig.

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.