Gastvrij Wijhe beleefde weer een prachtige Sint intocht, ondanks hoogwater

De Sintintocht in Gastvrij Wijhe op zaterdag 25 november was weer een succes. Ondanks de hoge waterstand in de IJssel wist de Sint Wijhe toch te bereiken.

Interessant? Deel het artikel

Foto: Jan Amse
Foto: Jan Amse

Ondanks het hoge water is het de Sint toch nog gelukt om met zijn Pieten in Gastvrij Wijhe aan te komen. Hij werd met zijn gevolg ontvangen op het mooi versierde balkon van het oude gemeentehuis op het Van Dedemplein door loco burgemeester mevr. Judith Compagner

(tekst loopt door onder afbeelding)

 

Op het plein hadden zich honderden ouders en kinderen verzameld waarbij vele kinderen zich ook in een pietenpak hadden gestoken. Nadat de Sint diverse wensen van kinderen had vervuld, diverse liedjes werden gezongen  begaf hij zich met zijn gevolg zich tussen het publiek waarna hij naar de Langstraat ging en de kinderen samen met de Pieten diverse spelletjes deden.

Al met al een geslaagde gezellige middag in het centrum van Gastvrij Wijhe.

 

 

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.