Berichten over: gastvrij wijhe

koningsdag wijhe jan amse

Nog enkele plekken vrij voor de Koningsmarkt in Wijhe

Koningsdag wordt ook dit jaar weer als vanouds uitbundig gevierd in Wijhe. De voorbereidingen zijn al in volle gang. Populair onderdeel is de Koningsmarkt in de Langstraat. Wil je een plekje met kraam op deze populaire Koningsmarkt schrijf je dan zo snel mogelijk in.

Lees verder »

paasei gastvrij wijhe

Gastvrij Wijhe viert Pasen met gouden eieren en activiteiten voor kinderen

De gouden eieren liggen in de etalages in Wijhe, dus kan er weer geteld worden. Voor de 3 prijswinnaars ligt er een chocolade Paashaas klaar, gemaakt door de chocolatier van Bakkerij Jolink.

Lees verder »

Plaatsing nieuwe verwijzingsborden in Gastvrij Wijhe

Afgelopen week zijn door het bedrijf Image-Sign uit Wijhe vier nieuwe verwijzingsborden geplaatst bij de invalswegen richting het centrum van Gastvrij Wijhe. Deze nieuwe borden moeten het centrum van Gastvrij Wijhe beter vindbaar maken.

Lees verder »

Pieter Wildenberg winnaar van hoofdprijs stempelkaartenactie Gastvrij Wijhe

Uit de duizenden ingeleverde stempelkaarten van de Decemberaktie van Gastvrij Wijhe was Pieter Wildenberg uit Wijhe de winnaar van de hoofdprijs. De prijs van 12x schouder, nek en rugbehandelingen werd vrijdag 29 december aan hem uitgereikt door Anita Ruitenberg van MAGNESIUMPUNT WIJHE.

Lees verder »

Kerstmarkt in Gastvrij Wijhe trekt veel belangstelling

Aan belangstelling was geen gebrek voor de traditionele kerstmarkt in het centrum van Gastvrij Wijhe afgelopen zaterdagavond. Het was ouderwets schuifelen langs de kramen in de sfeervolle aangeklede Langstraat.

Lees verder »

Kerstmarkt Wijhe biedt weer een (sfeer)vol programma

Het is december, Sinterklaas is weer vertrokken. Dat betekent dat in Wijhe de koorts weer oploopt voor de kerstmarkt. De markt, vaak genoemd als de gezelligste van Salland, is dit jaar op zaterdagavond 16 december van 18.00 tot 21.00 uur.

Lees verder »

Extra trekking decemberactie Gastvrij Wijhe winkeliers

Zaterdag 9 december was de eerste van de twee EXTRA TREKKINGEN in het kader van de decemberactie van GASTVRIJ WIJHE. De consument kon tot 14.00 uur hun volle stempelkaarten deponeren in de gouden bus die stond ter hoogte van de Nicolaaskerk.

Lees verder »

Regel nu je kraam op de populaire kerstmarkt van Wijhe

Als je voor de Kerst nog even goed, maar vooral gezellig zaken wilt doen, bespreek dan nu een kraam voor de kerstmarkt in Wijhe.

Lees verder »

Gastvrij Wijhe beleefde weer een prachtige Sint intocht, ondanks hoogwater

De Sintintocht in Gastvrij Wijhe op zaterdag 25 november was weer een succes. Ondanks de hoge waterstand in de IJssel wist de Sint Wijhe toch te bereiken.

Lees verder »

Kleurrijke slingers maken plaats voor sfeerverlichting in centrum Wijhe

Storm of geen storm, de sfeerverlichting is afgelopen week gewoon weer opgehangen in het winkelgebied van Gastvrij Wijhe. Bezoekers kunnen zo in de donkere wintermaanden bij sfeervolle verlichting hun inkopen doen.

Lees verder »

De 2e sfeervolle Bohemian Ibiza  Markt in Wijhe was weer een groot succes

Wow! Gastvrij Wijhe bracht dit jaar voor het eerst het zonnige eiland Ibiza naar het dorp! Op vrijdag 14 juli konden bezoekers genieten van de tweede en laatste Bohemian Ibiza markt van dit jaar. Vanuit de wijde omgeving vonden mensen hun weg naar deze nieuwe trekpleister vol kleur, sfeer en gezelligheid. 

Lees verder »

Joke Proper: Daar ligt- ie dan! Ken je dat gevoel?

Beeldend kunstenaar en columnist Joke Proper snuffelt graag rond in de kringloopwinkel en scoort dan leuke dingen.

Lees verder »