Meer berichten

Werken (meer) gemeenten aan een rookvrije omgeving? Locatiemonitor 2023 van start

Binnenkort start de nieuwe meting van de Locatiemonitor: een onderzoek naar het rookvrij beleid onder alle Nederlandse gemeenten. Dit onderzoek voert I&O Research sinds 2020 uit in opdracht van Gezondheidsfondsen voor Rookvrij en GGD GHOR Nederland.

Lees verder »

Denne vindt stoppen met roken heel makkelijk. Hij deed het al wel tien keer

Een wijze les voor rokers in Stoptober: roken is het makkelijkste dat er is. Neem Denne van Knöldert. Die deed dat al wel tien keer.

Lees verder »

Stoptobertip: de weddenschap

Hier in Salland wil graag horen of en hoe mensen ertoe komen te stoppen met roken. Vandaag een goede tip :de weddenschap.

Lees verder »

Stoptober: Trots op mijn dochter en schoonzoon

De stoppen- met- roken actie ‘Stoptober’ gaat 1 oktober weer van start en HierInSalland is heel benieuwd naar reacties van mensen met goede voornemens, maar ook van reacties van mensen en organisaties die met de gevolgen van roken te maken hebben. Kees Huls trapt vandaag af met het verhaal van zijn dochter en schoonzoon, die een paar dagen geleden gestopt zijn.

Lees verder »

Zoeken

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.