Deventer MuziekMaak Dag: gratis muziekfeest voor jong en oud

Kunstcircuit Deventer organiseert een fantastische muziekdag in de Deventer Schouwburg.

Interessant? Deel het artikel

Little pianist

Kom muziek maken in de Deventer Schouwburg! Op zondag 19 november klinkt er door de  hele schouwburg muziek. Overal. Zowel boven als beneden, in de grote zaal, de foyers, en zelfs in het halletje.

Altijd al eens op een trompet willen blazen, willen drummen, op een cello willen spelen of alle toetsen van een piano willen aanslaan? Het kan op de 5e editie van de Deventer MuziekMaak Dag.

Tussen 14.00 en 17.00 uur kunnen alle kinderen gratis meedoen aan diverse workshops, zoals zingen, beatboxen en dansen. Ook is er veel te zien zoals de muziektheater voorstelling Giuseppe gespeeld door Maan & Merlijn, jeugdorkest de Opmaat en verschillende concertjes door muziekleerlingen.

Daarnaast zijn er verschillende infostands voor advies en informatie.

De Deventer MuziekMaak Dag start om 14.00 uur met een spetterend optreden van het Etty Hillesum Schoolorkest in de grote zaal. Daarna start het programma in de verschillende zalen en foyers en het feest sluit af met de Uitzwaaiband.

 

Een kaartje is niet nodig. Kom wel op tijd, want we beginnen om 14.00 uur!

 

Klik hier voor alle info

 

@Foto van site Deventer Schouwburg

 

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.