Avond over de kloof tussen makers en publiek in Deventer

Productiehuis BRUT en Fonds ZOZ organiseren op 5 juni in Deventer een panelgesprek over de kloof tussen maker en publiek. Tijdens het panel gaan verschillende sprekers die in hun werk te maken hebben met dit onderwerp in gesprek met moderator Dennis Platvoet, zakelijk en artistiek coördinator BRUT en is er een Q&A met het publiek.

Interessant? Deel het artikel

Brut bijeenkomst moderator
Moderator Dennis Platvoet © Viorica Cernica

Deze avond is gratis toegankelijk, aanmelden kan via de website van Fonds ZOZ.

Panelgesprek en Q&A

Hoe voorkom je als maker het preken voor een eigen parochie? En hoe stap je uit je eigen echokamer? Veel makers willen hun werk tonen aan een gevarieerd publiek, maar dat is in de praktijk niet altijd even makkelijk. Want hoe bereik je een ander publiek dan de “usual suspects” en hoe ga je om met hun reacties?

Hierover gaan we op woensdag 5 juni vanaf 19:30 uur over in discussie met sprekers Jan-Willem Klink (supporterscoördinator Go Ahead Eagles), Wout Kemkens (muzikant De Niemanders en schreef met o.a. gevangenen, daklozen en vluchtelingen), Willeke Asselbergs (campagnestrateeg, conceptueel vormgever en backstage manager van Gaycafé de Kast, Zwarte Cross) en Joeri Bleumer (filmmaker).

Na het panel is er een Q&A waar het publiek zelf in gesprek kan gaan met de sprekers en sluiten we de avond af met een borrel waar medewerkers van Fonds ZOZ aanwezig zijn die toelichting geven op aanvraag mogelijkheden bij het fonds voor makers.

Over Fonds ZOZ en BRUT

Fonds ZOZ zoekt en ondersteunt bijzondere verhalen in de Nederlandse samenleving. Verhalen die raken, schuren, verbinden, de wereld bevragen of je aan het denken zetten. De focus ligt op projecten die gericht zijn op het verminderen van extremisme, polarisatie en radicalisering.

Productiehuis en ontwikkelinstelling BRUT werkt samen met makers en netwerk om een nieuwe context te geven aan de maatschappij en leggen de link tussen muziek en andere disciplines, tussen de maker en de sector.

Locatie

Kunstenlab, Havenplein 20, 7411 ME Deventer

Wanneer

5 juni 2024. Start programma: 20:00 uur / deuren open 19:30 uur

Toegang

Entree gratis, aanmelden via deze link

brut poster bijeenkomst

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.

Ook interessant

Sorry, geen nieuws gevonden