Ze steken de bbq’s al weer aan bij Ribs en Blues

Ribs en Blues trapte gisteravond af met een uitverkocht huis. Voor vandaag en morgen zijn er nog gewoon dagkaarten te koop.

Interessant? Deel het artikel

ribs en blues
Foto: Leven in Raalte

De kop is er af. Het was zaterdag al vroeg druk op het festivalterrein. Niet gek, want de Fortunate Sons trapte af. De naam zegt het al: allemaal nummers van CCR, van Creedence Clearwater Revival. Als je dan je ogen dicht doet, waan je je zo op een Texas-festival, met zo’n rodeostier, cowboyhoeden, een bbq en bier.

Als je dan je ogen weer open deed gisteravond, dan was dat er ook allemaal. Leuk weetje Clearwater is een verwijzing naar bier. Heerlijk helder drankje, zullen we maar zeggen.

Als je dan  Anouk en Jett Rebel daarna programmeert, dan moet je niet gek kijken als je uitverkocht raakt 😉

Zoek hier jouw lievelingsmuziek of ga gewoon voor het geheel.

Want Ribs en Blues is niet alleen maar een muziekfestival. Kijk ook maar naar de foto’s hieronder, van de razende reporter van Leven in Raalte.

Gisteren een full house. Vandaag Barrelhouse. Voor vandaag en morgen kun je zowel online als aan de kassa nog dagkaarten kopen.

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.