Wordt speelboerderij De Flierefluiter voor de vijfde keer ‘Leukste uitje van Overijssel?’

Speelboerderij de Flierefluiter in Raalte is door de ANWB opnieuw genomineerd voor de uitverkiezing 'Leukste Uitje van Overijssel en hoopt deze titel voor de vijfde keer op rij binnen te halen. Daar kun JIJ bij helpen!

Interessant? Deel het artikel

Flierefluiter luchtfoto

Na al vier keer op rij te zijn uitgeroepen tot het Leukste uitje van Overijssel, is De Flierefluiter nu opnieuw genomineerd voor 2024! Daar zijn ze natuurlijk super trots op en ze zouden graag een vijfde keer bijschrijven.

Daarbij hebben ze jullie hulp nodig.

Worden jullie ook blij van een dagje Flierefuiter en alle leuke evenementen die ze organiseren? Zorgt dat dagje Flierefluiter nog steeds voor verrassingen en vrolijke gezichtjes bij jullie kinderen?

Breng dan je stem uit op De Flierefluiter via onderstaande button!

Stem hierrrrr

 

Website De Flierefluiter

 

 

 

 

 

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *