Wat is er deze week te doen in het HOFtheater Raalte?

Deze week kun je bij het HOFtheater de wereld van de sport induiken met Filemon Wesselink en Lammert Kamphuis tijdens hun voorstelling "Sport kijken voor een weergaloos leven" op vrijdag 12 april. Op zaterdag waan je je weer terug in de jaren zeventig, maar dan in een unplugged stijl met "The 70's Unplugged - Songs for the Road!" Voor alle gelukkigen die een ticket hebben weten te bemachtigen voor deze uitverkochte voorstelling: laat je meeslepen door de prachtige nummers van de grootste popartiesten van die tijd!

Interessant? Deel het artikel

Filemon-en-Lammert-foto-Ramona-Lauw-scaled HOFtheater
Filemon en Lammert- Foto: Ramona Lauw

Vrijdag 12 april | 20:15 uur

Filemon Wesselink en Lammert Kamphuis – Sport kijken voor een weergaloos leven
Voor iedereen die regelmatig sport kijkt of in huis woont met iemand die dat doet: Leer alles wat je moet weten over het leven door een nieuwe kijk op sport. In de aanloop naar de overvolle sportzomer van 2024 brengen Filemon en Lammert aan de hand van bekende en onbekende sportfragmenten een uniek theaterprogramma over de levenslessen die te trekken zijn uit het kijken naar sport.
Kosten: €22,50

Zaterdag 13 april | 20:15 uur

The 70’s Unplugged – Songs for the Road [UITVERKOCHT]
Stap terug in de tijd en geniet van de mooiste popsongs uit de jaren zeventig tijdens het theaterconcert van The 70’s Unplugged. Laat je meeslepen door de prachtige nummers over weggaan en thuiskomen, dromen, illusies en desillusies, van de grootste popartiesten van die tijd. Van Eagles tot Fleetwood Mac, van James Tylor tot John Denver en veel meer.
Kosten: €23,50

Kaartverkoop

Kaarten zijn te bestellen via de website of telefonisch op maandag t/m vrijdag tussen 10:00 en 13:00 uur via 0572 361 361

 

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.