Vroege Vogelwandeling met IVN Raalte op zaterdag 11 mei

Aan het begin van de Nationale Vogelweek maken we een ochtendwandeling op de Sprengenberg. Gidsen van de werkgroep vogelzang van IVN-Raalte wijzen je daarbij op de vogels en vertellen over hun zang.

Interessant? Deel het artikel

Natuurmonumenten
Palthetoren Sprengenberg

Kom genieten in de vroege ochtendzon als de vogels op hun mooist zingen. Beginnende vogelaars en natuurliefhebbers zijn van harte welkom!

We starten om 6.00 uur vanaf de parkeerplaats bij het infopunt De Pas op de Sprengenberg in Haarle.

Startlocatie

Herberg De Pas
Molenweg 2
7448 RE Haarle

Kosten

Vrijwillige bijdrage is welkom.

Meld je aan bij Ellen Kleinlangevelsloo via ellen@kwestievaninhoud.nl

 

Website IVN Raalte

 

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.