Voorjaarsfietstocht Middel op Tweede Pinksterdag

Op 20 mei (Tweede Pinksterdag) organiseert de Activiteiten Commissie Middel weer een leuke fietstocht.

Interessant? Deel het artikel

MIDDEL KRANT1

Op 2e Pinksterdag, 20 mei kan men weer fietsen vanuit Middel, dan wordt de 45ste editie van onze jaarlijkse fietstochten verreden. Men start weer vanuit het Buurthuis te Middel en de eerste groep kan weg tussen 9.00 en 9.30 uur, de 2e groep kan weg tussen 9.30 en 10.00 uur en dan zo verder. De laatste groep kan weg 11.00 en 11.30 uur.

We fietsen weer door de mooie landelijke omgeving van het Sallandse land richting Okkenbroek. Halverwege de tocht wordt een lunchplek ingericht, hier gaat men dan genieten van de welverdiende lunch. Dit jaar geen snackwagen van Willemien, maar laat u zich gewoon verrassen wat we eten. Mocht u aangepast eten laat ons dat weten!

Ook kan men hier gebruik maken van het toilet en eventueel de fiets bij/opladen. Na de lunch vervolgt u de tocht (nog ± 25 km) naar het Buurthuis te Middel.

Opgeven

Opgave kan tot en met donderdag 16 mei via tel. nr. 0570-862384 of via de mail fietstocht@acmmiddel.nl

Kosten

Deelnamekosten bedragen € 12,50 pp, er kan alleen contant worden afgerekend op Tweede Pinksterdag.
Geef bij opgave het volgende door:

  • Uw naam.
  • Aantal deelnemers.
  • Tel. nr.
  • Woonplaats.
  • Gewenste starttijd.

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.

Ook interessant