Vlinderseizoen zit er op, rubriek komt in de lente terug

Het zit er alweer op voor dit jaar! De Sallandse Vlinderfotograaf sluit het seizoen af en komt aankomende lente terug met een wekelijkse vlinderrubriek.

Interessant? Deel het artikel

vlinders
Foto: Emilio Metting

Om dit vlinderseizoen af te sluiten, heb ik een bescheiden collage gemaakt van een paar fantastische vlinder momenten die ik het afgelopen jaar heb mogen beleven. Op de foto linksboven staat een Geellijnsnuituil, die ik op 23 juni bij toeval aantrof toen ik onderweg was naar mijn vlindertraject bij Aver Heino. Daarnaast staat een Oranje Luzernevlinder die ik op 7 september tegenkwam in de Franciscushof. De Kleine Parelmoervlinder linksonder op de collage trof ik op 4 september aan in de buurt van de Knapenveldsweg. De Kolibrievlinder in rust spotte ik aan het eind van de zomer in eigen tuin, op de muur, links van de achterdeur. Graag wil ik u allen hartelijk bedanken voor het lezen van mijn vlinderverhalen en ik hoop u volgend jaar weer te kunnen boeien en enthousiasmeren met nieuwe vlinder avonturen.

De Sallandse Vlinderfotograaf maakt deze rubriek voor Stichting Salland Zoemt

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Meer over

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *