Veel activiteiten bij Duurzaam Heino

Stichting Duurzaam Heino vervult een actieve rol bij het aanpakken van de energietransitie en het bedenken van oplossingen en adviseren van de inwoners op dat gebied.

Interessant? Deel het artikel

Duurzaam Heino 230228 warmtepomp Nefit

In het Dorpshuus Heino vinden komende tijd de volgende bijeenkomsten plaats:

Woensdag 8 maart van 19.00 tot 20.30 uur
Energiespreekuur Duurzaam Heino in het Dorsphuus, vrije inloop, met koffie. Voor al uw vragen over energie in- en om de woning.

Donderdag 9 maart om 19.30 uur
Info avond warmtepompen Duurzaam Heino in het Dorpshuus. Wat zijn warmtepompen, is uw woning geschikt, wat komt er allemaal bij kijken?

Op 1 februari is de actie Heino Isoleert door Duurzaam Heino gestart. Het bleek al snel dat er veel vraag is naar informatie over warmtepompen. Zoveel, dat Duurzaam Heino besloten heeft om nog in maart een info avond te organiseren! Wilt u weten hoe warmtepompen werken, of uw woning geschikt is, hoe het zit met het stroomverbruik, welke subsidies er zijn? Zorg dan dat u op donderdag 9 maart om 19.30uur in het Dorpshuus bent voor de informatie avond. Koffie en thee staat klaar, het wordt vast weer een zinvolle en gezellige avond.

Woensdag 12 april van 19.00 tot 20.30 uur
Energiespreekuur Duurzaam Heino in het Dorsphuus, vrije inloop, met koffie. Voor al uw vragen over energie in- en om de woning.

 

 

© Ans Stegeman

 

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *