Vakantieviering in amfitheater Het Lommerrijk Luttenberg

Zaterdag 13 juli wordt er een speciale vakantieviering gehouden in het amfitheater in Luttenberg. Het koor Vespertied heeft dit initiatief genomen en samen met een aantal enthousiaste jonge moeders wordt het amfitheater deze dag omgetoverd tot een popup-camping: camping Cornelius.

Interessant? Deel het artikel

jenneke 230711 lommerrijk 10

De vakantieviering is bedoeld voor jong én oud: dus iedereen is van harte welkom. Het theater wordt aangekleed met tentjes en andere campingattributen. De viering wordt opgeluisterd met vrolijke liedjes en een mooi verhaal. Na afloop van de viering is er voor iedereen een lekker ijsje, koffie of thee.

Wanneer

Zaterdag 13 juli 2024. De viering begint om 17.00 uur.

Waar

Theater Lommerrijk
Kerkpad 6
Luttenberg

Mocht het geen vakantieweer zijn (regenachtig), dan wordt de camping in de kerk opgebouwd.

 

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.