Berichten over: Amfitheater Het Lommerrijk

Openluchttheater Het Lommerrijk Luttenberg wint voor de tweede keer de Epidaurusprijs

Tijdens de jaardag van OPENLUCHTTHEATERS.NL kozen de leden van de Vereniging van Nederlandse Openluchttheaters de winnaar van de Epidaurusprijs 2023. Dat is de jaarlijkse prijs voor het meest innovatieve openluchttheater. Amfitheater Het Lommerrijk in Luttenberg kwam als winnaar uit de bus met een zeer succesvol initiatief waarbij zij voorleesavonden voor kleine kinderen faciliteren onder de naam Voorleesspektakel Boek-in-het-Bos. Voorzitter Jenneke van Doesburg nam de prijs in ontvangst.

Lees verder »

The HillBilly Moonshiners waren in Luttenberg

Een prachtige zaterdagavond aan het einde van de zomer, een geweldige locatie; amfitheater Het Lommerrijk midden in Luttenberg, een volle tribune met trouwe fans en folk-liefhebbers en een band die er zin in heeft!

Lees verder »

The Hillbilly Moonshiners naar Het Lommerrijk Luttenberg

Zaterdag 16 september komt de populaire band The Hillbilly Moonshiners naar Het Lommerrijk. Deze ultieme Mumford and Sons tributeband toert over de hele wereld en doet daarbij ook Luttenberg aan. De sfeer van een late zomeravond, fluitende vogels en kleurend blad. En daarbij de warme klanken van deze folk-/bluegrassband, maken deze avond tot één om te herinneren.

Lees verder »

Openluchtbioscoop Het Lommerrijk Luttenberg presenteert Triangle of Sadness

In het amfitheater Lommerrijk vindt vrijdag 8 september een openlucht bioscoopvoorstelling plaats.

Lees verder »

Nederlied Ensemble in amfitheater Lommerrijk Luttenberg

Nederlied Ensemble Amsterdam brengt een wondermooie voorstelling ‘Ik ben blij dat ik je niet vergeten ben’ met prachtige liedverhalen, anekdotes en ontboezemingen in Het Lommerrijk

Lees verder »

Voorlezen in Het Lommerrijk Luttenberg: Eng beest blijkt watje…

In amfitheater Het Lommerrijk in Luttenberg vond weer een ‘aangeklede’ voorleesavond plaats. Lees hier het (foto)verslag van Jenneke van Doesburg.

Lees verder »

Gave voorleesavond bij amfitheater Het Lommerrijk Luttenberg

Kinderen en volwassenen hadden een prachtige voorleesavond bij amfitheater Het Lommerrijk. En het bleef het niet alleen bij het boek Floddertje, maar ook veel vlekken, héél veel schuim en…de brandweer! Weer een prachtige (foto)reportage van Jenneke van Doesburg.

Lees verder »

Boek-in-het-Bos! Voorleesthester in amfitheater Het Lommerrijk Luttenberg

In de prachtige sfeer van amfitheater Het Lommerrijk worden weer drie voorleesdagen gehouden in samenwerking met Bibliotheek Salland.

Lees verder »

Heerlijke, feeërieke en zwoele avond bij Amfitheater Het Lommerrijk Luttenberg met fotoverslag

” A night like this” was een van de nummers bij het Zomerfestival in het bos van het Lommerrijk. En wat voor een avond….warm tot diep in de nacht, een fantastisch swingende bigband De Bergklanken, vijf harmonieuze stemmen van de dames van Cloud9 , akoestische begeleiding van Mariëlle en Gijs, een sfeervolle bar onder de bomen en een gezellig publiek! Wat wil je nog meer voor het échte zomergevoel? Kijk hier de foto’s.

Lees verder »

Amfitheater Het Lommerrijk Luttenberg: Zomerfestival in het Bos met de Bergklanken & Cloud 9

Zaterdag 8 juli 2023 om 20.00 uur in Amfitheater Het Lommerrijk te Luttenberg een uniek festival.

Lees verder »

HOFtheater en amfitheater Het Lommerrijk zetten hun succesvolle samenwerking voort

Voor de 3e zomer op rij gaat het HOFtheater naar buiten! De samenwerking tussen Amfitheater Het Lommerrijk en het HOFtheater is de afgelopen jaren goed bevallen en wordt daarom doorgezet.

Lees verder »

Fantastische openingsvoorstelling seizoen 2023 bij amfitheater Het Lommerrijk Luttenberg

Op zondag 23 april werd het nieuwe seizoen afgetrapt bij amfitheater Het Lommerrijk in Luttenberg met een hilarisch optreden van ‘Beperkt Houdbaar.’

Lees verder »