Berichten over: Vakantie

Vakantieviering in amfitheater Het Lommerrijk Luttenberg

Zaterdag 13 juli wordt er een speciale vakantieviering gehouden in het amfitheater in Luttenberg. Het koor Vespertied heeft dit initiatief genomen en samen met een aantal enthousiaste jonge moeders wordt het amfitheater deze dag omgetoverd tot een popup-camping: camping Cornelius.

Lees verder »

Vegan kookvakantie in Olst met K.eetmee

Kathy Verschoor van K.eetmee valt met de deur in huis: Haar kookvakantie dreigt niet door te door te gaan omdat er te weinig deelnemers zijn. Dat zou natuurlijk ontzettend jammer zijn, daarom een leuk aanbod.

Lees verder »

vrouw bergen agnes

’t Natuurlijk Huus: Duurzaam op vakantie gaan

Met een natuurlijke en duurzame manier van leven kun je vandaag al beginnen. Maar hoe dan?  
Agnes Heethaar van ’t Natuurlijk Huus in Raalte is ervaringsdeskundige en geeft iedere week een voorbeeld. Deze week gaat het over duurzaam op vakantie gaan.

Lees verder »

Recensie: Toerisme is dood, leve het nieuwe toerisme

Het toerisme zoals we dat praktiseren loopt tegen zijn eigen succes aan. Vliegen moet anders, de natuur moet gered, we moeten minder consumeren… maar hoe moet dat anders? En hoe blijven we wel genieten van vakantie vieren?

Lees verder »

Gosse Jongstra is weer thuis na 8 weken Italië

Onze columnist Gosse Jongstra is weer thuis na 8 weken Italië. En dat bevalt weer prima!

Lees verder »

Kees Huls: Vrogger, vakantie in Valkenburg

Voor de meeste lezers in de verre oudheid, zo’n 60 jaar geleden, toen ik nog jong en knap was, was het absoluut niet vanzelfsprekend om op vakantie te gaan. En in tegenstelling tot nu maakte…

Lees verder »