Uitreiking CultuurTalentprijs Deventer

Vrijdag 30 juni wordt voor de tweede keer de CultuurTalentprijs Deventer uitgereikt, deze keer door wethouder Ilse Duursma

Interessant? Deel het artikel

Elena
Elena

De prijs, een initiatief van vijf lokale cultuurfondsen, wordt eens in de twee jaar uitgereikt met het doel veelbelovende kunstenaars een extra stimulans te geven zich in hun werk te ontwikkelen en manifesteren.

De prijs bestaat uit een geldbedrag van 4000 euro en is ter beschikking gesteld door de Deventer Cultuur Club, Stichting Jeannette Hollaarfonds, Stichting Rudolf H. Schmidtfonds, Stichting Erven Witteveen en Stichting Wesselings-Van Breemen. De organisatie is in handen van Kunstcircuit Deventer.

(tekst loopt door onder afbeelding)

Dirk Overbeek

 

Genomineerd

Uit de diverse inzendingen heeft een deskundige adviescommissie drie kunstenaars genomineerd,die meedingen naar de prijs (in alfabetische volgorde):

  • Dirk Overbeek (accordeonist, maker)
  • Elena Iachininoto (danser/choreograaf, maker)
  • Teodora Ionescu (beeldend kunstenaar) 

De uitreiking vindt plaats in de Deventer Schouwburg vanaf 20.15 uur. Wilt u komen? Mail dan graag  naar cultuurtalentprijs@kunstcircuit.nl

 

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *