Theater Onbeperkt met nieuwe productie ‘Kent u deze nog?’ in Deventer

Al 15 jaar lang is Theater Onbeperkt niet meer weg te denken uit Deventer. Het is een bont gezelschap waar iedereen welkom is. Jongeren en volwassenen met en zonder beperking werken vol overgave aan een theatervoorstelling gebaseerd op hun belevenissen.  

Interessant? Deel het artikel

Theater Onbeperkt kunstcircuit foto Wil Kanis
Theater Onbeperkt © Wil Kanis

In de nieuwe productie Kent u deze nog? worden highlights teruggehaald uit producties van de afgelopen 14 jaar worden. Onder leiding van regisseur Luisella Lai zijn oude en nieuwe scenes tot een geheel nieuwe voorstelling gesmeed.

Waar en wanneer

De voorstelling is te zien op 19 en 20 april in het Titus Brandsmahuis en op maandag 22 april in de Deventer Schouwburg. Alle voorstellingen starten om 19.30 uur.

 

Klik hier voor meer info

 

 

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.