The Fortunate Sons naar Ribs & Blues

Op zaterdag 18 mei, opent Ribs & Blues 2024 met The Fortunate Sons, de ‘lekkerste’ tribute act van Nederland die, inmiddels overal voor uitverkochte zalen, het beste van Creedence Clearwater Revival (CCR) laat zien en horen.

Interessant? Deel het artikel

website

Door het SBS-programma THE TRIBUTE -Battle of the Bands – zijn Toon Eppink en zijn mannen wereldberoemd geworden in Nederland! Daarmee zijn ze de ideale ‘opwarmer’ op de eerste avond van het Raalter festival met aansluitend optredens van rockdiva Anouk en afsluiter Jett Rebel.

The Fortunate Sons

weten als geen ander met hun “Tribute to CCR” de sfeer en het gevoel van de jaren ’60 en ’70, de bloeiperiode van de popmuziek, tot leven te wekken.

Zanger en gitarist Toon Eppink komt met zijn bulderende stemgeluid en zijn energieke performance akelig dicht in de buurt van de Creedence frontman; door velen is hij dan ook al tot De Nederlandse John Fogerty gekroond. Met de weergaloos swingende ritmesectie van Arn Kortooms op bas en Ipo van Drooge op drums en de sfeervolle invulling door Jan van Bijnen op gitaar, toetsen en mondharmonica wordt het geheel één dampend feest.

The BluesBones als vervanger Catfish op 2e Pinksterdag

Door de ziekte van Matt Long kan het optreden van Catfish helaas niet doorgaan.

The BluesBones staan als waardige vervangers op 2e Pinksterdag op de DeltaStage!

Deze Belgische band maakt naam als een van de meest opwindende en innovatieve blues-rock bands op het internationale podium en speelde al meer dan 500 shows.

 

Wees er op tijd bij en bestel hier je tickets

Ribs & Blues

18-19-20 mei, Pinksteren Raalte

Festivalterrein: De Domineeskamp

www.ribsenblues.nl

ribs&blues programma

 

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.