Tentje-Bandje-Biertje op de Kôle Kermse in Broekland

De tent staat, de bands zijn geregeld en het bier is onderweg. We zijn er weer klaar voor! Nog even en dan barst het feest los op het festivalterrein. Sinds 1995 heeft Broekland niet één, maar twee dorpsfeesten en we hebben even moeten wachten maar we gaan weer volle bak los.

Interessant? Deel het artikel

kolekermse

Traditiegetrouw trapt Broekland dit weekend het tentfeestenseizoen af met de Kôle Kermse. Met dit jaar een 2x zo grote muziekbingo, een curlingtoernooi, spetterende optredens van TwentyFive, PREZZ, Great Piano’s XL, nieuwe voorzitter en dat nog altijd met GRATIS ENTREE!

Muziekbingo

Op vrijdag trappen we het weekend af met de tweede editie van de muziekbingo. Vanwege het weergaloze succes van 2019 is de bingo dit jaar 2x zo groot en inmiddels ook al uitverkocht. De gelukkigen die een kaartje hebben kunnen vanaf 19:30 uur plaatsnemen op de bierbanken in de tent. Na de bingo hoor je de beste pop- en rockmuziek verzorgd door coverband TwentyFive.

Veiling

Zaterdags krijgt iedereen de kans prachtige kavels te bemachtigen tijdens de veiling. Vanaf 13 uur kavels kiek’n en een uur later de start van de veiling. Ook dit jaar zullen er weer prachtige kavels te vinden zijn. Komt dat zien, komt dat zien. Net als andere jaren hebben we weer een uitgebreide kidscorner­ met leuke activiteiten voor de allerkleinsten in de tent. En dit jaar ook na afloop een stukje muziek.

Zaterdagavond

In de avond is er muziek van topniveau, verzorgt door PREZZ. Met deze band heeft de Kôle Kermse weer een super act op de zaterdagavond met muziek voor iedereen. De beste songs uit de huidige top 40 worden afgewisseld met echte dance-classics, meezingers en rockmuziek. Daarnaast is ook onze eigen huis-DJ Tom van Duuren van de partij.

Curlingtoernooi

Nieuw op de zondagmiddag is het curlingtoernooi. Op de curlingbaan in de tent nemen 8 teams het tegen elkaar op voor de titel van de allereerste editie van het Kôle curlingtoernooi. Om 13.30 uur start het toernooi. Ook op zondagmiddag zijn er verschillende leuke activiteiten voor de kids georganiseerd. Na het succes van afgelopen outdoor editie zal ook de merchandisekraam zijn terugkeer vinden.

Great Piano’s XL

De Kôle Kermse heeft flink uitgepakt voor de act van zondagmiddag. Gjarm Herder: “Met de Great Piano’s XL hebben we een unieke act weten binnen te halen. Deze gasten weten echt een feest te bouwen. We hadden ze al gepland voor 2020, maar toen ging het helaas niet door. Dit jaar staan ze er echt, op het podium van de Kôle!” Compleet met vleugel en al zorgen de toetsenisten voor een onvergetelijke avond. Daarnaast beukt DJ Tom van Duuren ook op de zondag de nodige hits door de speakers.

 

En het mooiste van alles, zoals altijd GRATIS ENTREE!

 

 

 

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.

Ook interessant

Sorry, geen nieuws gevonden

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *