Stoere spellen en BBQ-workshop tijdens Vaderdag op speelboerderij De Flierefluiter Raalte

Speelboerderij De Flierefluiter biedt de allerliefste papa’s een onvergetelijke dag op zondag 18 juni: tijdens Vaderdag is er een speciale BBQ-workshop. Ook zijn er stoere spellen, zoals het Gladiatorspel, de Bungee Run en de Funslang. Een speciale photowall biedt ruimte voor een heuse vader-kindfotoshoot.

Interessant? Deel het artikel

Flierefluiter 230614 barbecue

Met een binnenspeeltuin, buitenspeeltuin, waterspeeltuin en kinderboerderij biedt De Fierefluiter vermaak voor jong en oud. En daar komen nu op Vaderdag nog allerlei extra activiteiten bij. Niet voor niets is De Flierefluiter al vier jaar op rij door de ANWB uitgeroepen tot leukste uitje van Overijssel.

Stoere spellen tijdens Vaderdag op De Flierefluiter

Op De Flierefluiter worden papa’s uitgedaagd door hun kinderen tijdens stoere spellen op Vaderdag. In het Gladiatorspel draait alles om evenwicht. Wie blijft het langste staan op het luchtkussen, terwijl de tegenstanders elkaar met schuimgevulde halters uit balans proberen te brengen? Ook op de Funslang moet het evenwicht bewaard worden, terwijl papa en kind glijden en slingeren over het parcours. Bij de Bungee Run moet niet alleen de tegenstander, maar ook het elastiek verslagen worden. Het doel is om zo ver mogelijk te komen. De Sponsbroek is hilarisch en verfrissend. Een broek met watergevulde sponsen moet naar de overkant, wie blijft het droogste? En deze klassieke spellen blijven nog altijd ontzettend leuk: touwtrekken en zaklopen. Vaders en kinderen gaan op speelse manier de strijd met elkaar aan bij deze stoere spellen op De Flierefluiter.

BBQ-workshop voor vaders

Voor de vaders die hun grillkunsten naar een hoger niveau willen tillen, biedt De Flierefluiter een unieke BBQ-workshop aan. Een echte BBQ-master toont de fijne kneepjes van het vak en leert de papa’s grillen als de beste. En daar profiteert de rest van het gezin vervolgens ook van. Voor deelname aan de BBQ-workshop geldt een toeslag en er is beperkt plaats.

Kaarten reserveren

Een kaartje voor de speelboerderij is inclusief toegang tot de kinderboerderij, de buitenspeeltuin, het indoorspeelparadijs, gratis parkeren en onbeperkt ranja voor kinderen. Ook de stoere spellen en de vader-kindfotoshoot op Vaderdag zijn inbegrepen bij het kaartje. De BBQ-workshop kost € 10,-. Hiervoor moet een plekje gereserveerd worden, want er is beperkt plaats.

Kaarten voor Vaderdag reserveren kan via deze link

 

 

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.