Sint kan niet met de boot naar Wijhe komen. Wat nu?

Door het hoge water in de IJssel kan Sinterklaas niet met zijn stoomboot aanleggen in Wijhe. Maar gelukkig wist de Wegwijspiet raad.....

Interessant? Deel het artikel

gastvrij Wijhe 231123 sinterklaas intocht

De Wegwijspiet heeft samen met de organisatie van de Sinterklaasintocht het programma halsoverkop het volgende programma bedacht:

Veranderd programma

Sinterklaas heeft gevraagd of alle kinderen zich op zaterdag 25 november om 13.45 uur willen verzamelen op het Van Dedemplein.

De Sint en zijn Pieten zullen dan ontvangen worden door mevr. Judith Compagner, wethouder van de Gemeente Olst-Wijhe, waarna er feestelijke activiteiten zullen zijn op het Van Dedemplein en in de Langstraat waar de Sint natuurlijk bij aanwezig zal zijn.

 

 

 

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.