Salland deze week: wat ga jij doen met het geld dat je in coronatijd bespaarde?

Interessant? Deel het artikel

tuinhuisje @pxhere

In Salland deze Week plaatsen we iedere zondagmorgen een stelling. Die bedenken we het liefst samen met Salland. Dus als jij ook een stelling wil lanceren, mail het ons naar OpinieinSalland. Reageren? Graag.

In coronatijd schijnen we allemaal veel geld overgehouden te hebben. Niet bewust gespaard, maar ja, geen kans om het uit te geven. Vorig jaar niet op vakantie, dit jaar wagen de meesten zich er ook nog niet aan. Een jaar niet shoppen, niet naar het café, naar de schouwburg of het theater… Kortom, als we van gemiddeldes uitgaan, is de kans groot dat je behoorlijk wat hebt bijgeschreven op je spaarrekening.

Om ons heen horen we aan het timmeren en zagen in achtertuintjes dat dat leidt tot schuurtjes en overkappingen, navraag bij de bouwmarkt leert dat we inderdaad flink aan het klussen geslagen zijn en dat 4000 euro voor een lekker dakje boven het hoofd in de achtertuin helemaal geen gek bedrag is.

Je kunt er natuurlijk ook zonnepanelen van kopen, dan geef je het uit, maar krijg je het ook weer terug. Hoe mooi is dat! Misschien passen die panelen wel op die overkapping die je net hebt aangelegd.

We zijn wel benieuwd of corona die kant ook heeft: een positief effect op je uitgaven. Of je over hebt gehouden. Of je dingen kon realiseren die anders niet waren gelukt. Kom maar door.

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.