Rondleidingen Canadese begraafplaats Holten

Dinsdag 30 april om 14.00 uur zal er weer een rondleiding plaatsvinden vanuit het Informatiecentrum Canadese Begraafplaats Holten.

Interessant? Deel het artikel

Canadese begraafplaats Holten
Canadese begraafplaats Holten

Op deze datum kunt u deelnemen aan een rondleiding vanuit het Informatiecentrum Canadese Begraafplaats Holten. U krijgt informatie over de bevrijding van Oost- en Noord-Nederland door de Canadezen, het ontstaan en de indeling van de begraafplaats en u hoort indrukwekkende verhalen over gevallen soldaten die in Holten begraven liggen.

In de Enklaarzaal wordt een film vertoond over de historie van de begraafplaats en enkele bijzondere graven. Daarna wordt de rondleiding voortgezet op de begraafplaats. Ook hier wordt door de gids van een aantal gevallen soldaten het levensverhaal verteld.

Wanneer

30 april 2024. De rondleiding begint om 14.00 uur en duurt ca. 75 minuten.

Opgeven

Telefonisch 0548 789161 of per mail aan info@canadesebegraafplaatsholten.nl. Graag uw naam en telefoonnummer vermelden zodat wij u kunnen bereiken als daartoe aanleiding is.

Locatie

Eekhoornweg 10
Holten.

Bijdrage

De kosten van deelname zijn : 4 euro per persoon.
Basisschoolkinderen 2 euro per kind.

 

Website Canadese Begraafplaats Holten

 

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.

Ook interessant

Sorry, geen nieuws gevonden