R&B: Sister Cookie het cadeautje van de zondag

Het verschil tussen Mainstage en Deltastage bij R&B is dat wat er op het hoofdpodium staat al gearriveerd is. Op weg daar naar toe, ook als je nooit overkomt, speel je op Deltastage. Knokken voor het grote podium: dat is pas echt de blues.

Interessant? Deel het artikel

Schermafbeelding 2023-05-28 om 19.50.38

Op Deltastage van Ribs&Blues staan altijd de pareltjes van de muziekscene. Het zijn de bands die ook in Hedon staan, en verlangen naar Paradiso. Ze zijn op Deltastage daarom nog hongerig, die artiesten. En ze brengen vaak wat minder commerciële muziek. Niet mainstream. Dus niet mainstage.

Sister Cookie stond daar op Deltastage zondag ook te schitteren.

Anniversaryband

Maar toen had de organisatie ook voor mainstage een fantastisch idee: ze hadden er een verjaardagsbandje uitgenodigd. De Anniversaryband, met fantastisch goeie muzikanten van over heel Nederland weggeplukt, bij voorkeur een beetje hier uit de buurt, die de topacts van de topbands van de afgelopen 25 jaar op het podium brachten. Van 10CC tot Status Quo, van de Beach Boys tot Ten Years After en van Soloman Burg tot Canned Heat. Man man man was was dat goed.

Dus ook zondag weer genoten.
Morgen trapt Lera Lynn af op Deltastage. 13.00 uur. Daarna Ghalla Volt en The Deslondes. Waag het er eens op. Chuck Prophet sluit daar de tent.

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.

Ook interessant

Sorry, geen nieuws gevonden

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *