Ramblin Boots maakt een feestje in Luttenbergse bos

Lommerrijk is het mooiste theater van Salland. Zaterdag galmde er countrymuziek de open lucht in. Ramblin Boots bouwde er een feestje.

Interessant? Deel het artikel

Ramblin Boots Lommerrijk
Ramblin Boots Lommerrijk

Dat was een verrassend begin, het optreden zaterdag van Ramblin Boots in het amfitheater Lommerrijk in Luttenberg. Het was mooi weer, het publiek zat knus om het podium, waarop de band besloot een kamerconcert-achtig begin te maken. Ze nestelden zich voor het podium om de eerste nummers van de playlist voor een belangrijk deel akoestisch op te voeren. Prachtig. Als je kwaliteit klein maakt, blijft het kwaliteit.

Eenmaal terug op het podium werden alle country-registers opengetrokken en kregen we nummers te horen die uitschoten naar rock and roll, blues en ballads. Het werd een prachtig feest, een jarige uit het publiek werd on stage gevierd en als je een viool erbij hebt moet je als countryband natuurlijk afsluiten met de devil die terug naar Georgia ging.

Zoek bij het Hoftheater in het programma van het komend seizoen nog speciaal even naar optredens in Lommerrijk. Als je daar nog niet eerder geweest was, moet je dat eens gaan proberen. De sfeer in het Luttenbergse bos geest ieder optreden een extra dimensie.

In de pauze greep Yara Beeks haar kans het podium te pakken. En toen ze een nummer bracht dat The Ramblin Boots ook kenden, haakten die gewoon in.

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *