Partij voor de Dieren: Lezing over kleine roofdieren in Deventer

Lezing Edo van Uchelen: kleine verborgen wildernis.

Interessant? Deel het artikel

PvdD 230213 boek Edo van Uchelen

Edo van Uchelen, schrijver van het boek ‘Bunzing, hermelijn en wezel’, geeft donderdag 23 februari een lezing over de kleine wildernis van deze roofdieren. Edo, bioloog en natuurfotograaf, heeft veel kennis van deze marterachtigen, die je normaal bijna niet ziet.

Ze hebben bij veel mensen een slechte reputatie. Jammer, want het zijn mooie en slimme dieren die een belangrijke rol spelen in de natuur. Aan de hand van natuurbeelden vertelt Edo over natuurlijke jacht door kleine roofdieren.

De lezing vindt plaats in samenwerking met kandidaten voor Provinciale Staten en Waterschap van de Partij voor de Dieren.

Wanneer

23 februari 2023. Aanvang 20.00 uur. Deur open vanaf 19.30 uur.

Locatie

Etty Hillesum Centrum
Roggestraat 3
7411 EP Deventer

Entree

Vrije entree na aanmelding via: overijssel@partijvoordedieren.nl

 

Website Partij voor de Dieren

 

Website Etty Hillesum Centrum

 

 

 

 

 

 

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.

Ook interessant

Sorry, geen nieuws gevonden

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *