Berichten over: Verenigd Comité Wijhe

Verenigd Comite Wijhe stolpersteine

Plechtigheid in Wijhe

Gerelateerd aan de periode van de Tweede Wereldoorlog bevinden zich in Wijhe meerdere monumenten en gedenkplekken.

Lees verder »

onderscheidingen pxhere

Dagklad: Zonder lintje

Dagklad columnist Marius Jaspers constateert dat Koningsdag in Wijhe goed was, maar dat er mensen vergeten waren bij de ‘lintjesregen.’

Lees verder »

koningsdag wijhe jan amse

Geslaagde Koningsdag in Wijhe

Het Koningsweekend 2024 werd ook dit jaar weer afgetrapt met de Koningsloop op vrijdag 26 april. Onder goede weersomstandigheden met veel publiek en met een record deelname van bijna 700 lopers, waaronder 18 bedrijfsteams was de Koningsloop weer een geslaagd evenement.

Lees verder »

koningsloop wijhe jan amse

Recordaantal deelnemers Koningsloop Wijhe met winnaar Danny Koppelman in een toptijd

Bijna 700 deelnemers, meer dan ooit tevoren, stonden vrijdagavond aan de start van de Koningsloop. In diverse categorieën werd er gestreden om de eer en de prijzen. Op de 10 km sneuvelde bij de mannen het parcoursrecord.

Lees verder »

koningsdag wijhe Jan Amse

Programma Koningsdagviering Wijhe

Vind hier het volledig programma van de door het Verenigd Comité Wijhe georganiseerde feestelijkheden op 27 april.

Lees verder »

Koningsloop wijhe jan ams

Koningsloop Wijhe op vrijdagavond 26 april

De avond voor Koningsdag worden weer honderden hardlopers aan de start verwacht in de Langstraat in Wijhe. Van kleuters tot regionale toppers: zij zorgen voor een feestelijke start van de oranjefestiviteiten. Het Verenigd Comité Wijhe nodigt iedereen uit om mee te doen. Of om de lopers aan te moedigen en te genieten van de geweldige sfeer in de Langstraat.

Lees verder »

koningsdag wijhe jan amse

Nog enkele plekken vrij voor de Koningsmarkt in Wijhe

Koningsdag wordt ook dit jaar weer als vanouds uitbundig gevierd in Wijhe. De voorbereidingen zijn al in volle gang. Populair onderdeel is de Koningsmarkt in de Langstraat. Wil je een plekje met kraam op deze populaire Koningsmarkt schrijf je dan zo snel mogelijk in.

Lees verder »

Oranjewimpel voor jubilerend Verenigd Comité Wijhe

Op donderdag 15 juni heeft burgemeester Yvonne van Mastrigt de Oranjewimpel uitgereikt aan de voorzitter van het Verenigd Comité Wijhe, Bernardien Marskamp-van Aperlo. Zij overhandigde de wimpel na afloop van de première van de documentairefilm “Olst-Wijhe viert de Vrijheid” in De Logtenberg op de Boerhaar.

Lees verder »