Berichten over: Marketing Oost

Salland Magazine 2024 weer boordevol inspiratie

De aantrekkelijkheid van Salland kunt u ontdekken in een handig bewaarexemplaar voor bezoekers én bewoners, jong en oud, van het nieuwe ‘Salland Magazine.’

Lees verder »

markering oost

Historische Centrumroute Raalte officieel geopend: Verken het verleden van Raalte

Op donderdag 28 maart werd de Historische Centrumroute door het hart van Raalte feestelijk geopend. Deze unieke wandelroute, geïnitieerd door de Historische Vereniging Raalte en omstreken ter ere van het 900-jarig bestaan van Raalte, is een samenwerking tussen de historische vereniging, gemeente Raalte en Salland Marketing. Het resultaat is een boeiende route langs 32 historische locaties, voorzien van bewegwijzering in het dorp, een online route, anekdotes en prachtige luisterverhalen. De route is tevens beschikbaar op de app Routemaker.

Lees verder »

Word gastheer/gastvrouw van de IJsselvallei

Weet je dat veel Nederlanders de streek rond de IJssel hebben ontdekt? Jij kan hier de vruchten van plukken en je verhaal vertellen. Ben je geïnteresseerd in de natuur in en om de rivier de IJssel, de cultuurhistorie en flora & fauna van het unieke IJssellandschap? En wil je aan de slag met natuur-/cultuurbeleving vanaf de voordeur van jouw onderneming zodat jouw gasten een unieke ervaring hebben? Dan is de cursus Gastheer/gastvrouw van de IJsselvallei die start in oktober 2023 wat voor jou!   

Lees verder »