Salland Magazine 2024 weer boordevol inspiratie

De aantrekkelijkheid van Salland kunt u ontdekken in een handig bewaarexemplaar voor bezoekers én bewoners, jong en oud, van het nieuwe 'Salland Magazine.'

Interessant? Deel het artikel

Marketing Oost

Een goedgevuld magazine, met een duurzame uitstraling en boordevol toeristisch recreatieve informatie. Het nieuwe Salland Magazine 2024 biedt tips voor een kort en lang verblijf in Salland, voor de bezoeker maar ook voor de Sallander zelf! Met aandacht voor de gratis Fiets- ‘Slingers van Salland’, de leukste wandeltips, de beste kinderuitjes, de Sallandse evenementen, de musea en aansprekende activiteiten voor groepen. Goede restaurants en bijzondere overnachtingsaccommodaties maken het bewaarexemplaar compleet.

(lees verder onder afbeelding)

marketingoost magazine voorpagina

Van IJssel naar de Sallandse Heuvelrug & Twents Reggedal met het Nationaal Park, van ongerepte natuur naar levendig landgoed, van authentieke dorpen naar Hanzestad Deventer. Zo slinger je al fietsend of wandelend door Salland.
Of laat je verrassen door de geschiedenis van het landschap, de smaak van de streekproducten en door de mensen die er wonen: Salland smaakt naar meer!

Het Salland Magazine is verschenen in een oplage van 40.000 exemplaren en is verkrijgbaar bij Tourist Info’s en VVV’s in Salland en vele toeristische- en recreatieve ondernemers.

MarketingOost

MarketingOost bestaat uit Congresregio Twente, Congresregio Zwolle, Hanzesteden Marketing, IJsseldelta Marketing, Salland Marketing, Twente Marketing, Vechtdal Marketing, Weerribben-Wieden Marketing en Zwolle Marketing.

MarketingOost helpt overheden en ondernemers in Overijssel om de vrijetijdseconomie verder te ontwikkelen, zodat Overijssel een fraaie bestemming blijft voor bezoekers uit binnen- en buitenland, een fijn leefgebied voor bewoners, en een kansrijk marktgebied voor bedrijven.

Website Slinger van Salland

Website Marketing Oost

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.