Berichten over: Landstede Groep

Statushouders sluiten fietscursus succesvol af

Het was een belangrijk moment voor tien statushouders uit Raalte. Vier maand lang hadden ze elke zaterdagochtend fietsles op KokkieBikes Wielerpark. De fietscursus werd feestelijk afgesloten in het clubhuis van fietsvereniging CRT. Alle deelnemers ontvingen uit handen van hun begeleiders een fietscertificaat.

Lees verder »

Net-afgestudeerde Noor (19) uit Wijhe verzorgt de make-up van Tweede Kamerleden op Prinsjesdag

Voor Noor Kleine Schaars was het een Prinsjesdag om nooit te vergeten. Zij studeerde onlangs af als schoonheidsspecialiste bij Landstede MBO. Om half acht stond ze in een schoonheidssalon in Den Haag klaar om de make-up van bewindslieden en Tweede Kamerleden te verzorgen.

Lees verder »

Bouwers en boeren zoeken verbinding

Kunnen bouwers en boeren uit Salland zich met elkaar verbinden om een Sallandse keten van biobased materialen op te zetten? Over die vraag bogen zich op maandag 28 november in Luttenberg een veertigtal mensen uit de bouw- en landbouwsector tijdens de aftrap van het project Biobased (Ver)bouwen Salland. De vraag uit de bouw naar biobased materialen is er, boeren zien wel kansen in het telen, maar de missing link bleek de verwerking van biobased materialen. En de biobased teelt moet wel passen in de bedrijfsvoering van melkveehouders en akkerbouwers.

Lees verder »

Landstede Zwolle biedt extra onderwijs met Vakantieschool

Landstede biedt leerlingen en studenten ook in de herfstvakantie weer extra onderwijs aan door middel van de Vakantieschool. Het is bedoeld voor leerlingen in het voortgezet onderwijs (vo), mbo-studenten en nieuwkomers uit internationale schakelklassen.

Lees verder »