Berichten over: Koken

Vegan kookvakantie in Olst met K.eetmee

Kathy Verschoor van K.eetmee valt met de deur in huis: Haar kookvakantie dreigt niet door te door te gaan omdat er te weinig deelnemers zijn. Dat zou natuurlijk ontzettend jammer zijn, daarom een leuk aanbod.

Lees verder »

Kijken in de keuken van Ingrid: Soulfood: We Make Good Gumbo

De keuken is echt zo’n plek waar je de bewoners van het huis kunt leren kennen. Daarom vragen we Sallanders in deze rubriek ons een kijkje in hun keuken te geven. Hoe ze over eten…

Lees verder »

Willy Boogaard: Van AGV (aardappelen, groente, vlees) tot sushi met paardenbloem

Aardappelen, twee groentes en iets van vlees; dat zijn de maaltijden waar ik mee ben opgegroeid. Mijn moeder kookte en haalde de groente uit de boerderijtuin en mijn vader haalde de aardappelen van het land. Het vlees kwam van het geslachte varken. De lever met wat vet werd gekookt. Daarna door de gehaktmolen verwerkt tot Zeeuwse leverworst. Ik mocht helpen en vooral proeven. Nog een beetje kruidnagel, nootmuskaat of peper. Verrukkelijk!

Lees verder »