Samen Tafelen in Salland op unieke locatie

Op woensdag 15 mei vindt het vijftiende diner van Samen Tafelen in Salland plaats op de eerste etage van Bajo Bouw in Mariënheem.

Interessant? Deel het artikel

Doorpakken Bajo kantine

Daar bevindt zich een kantine met de uitstraling van een fraai restaurant. Een locatie zo uniek dat Stichting Doorpakken Salland graag gebruik maakt van de gastvrijheid van de eigenaars om hier te dineren met een groep mensen die eenzaam zijn of financieel minder draagkrachtig.

Samen Tafelen is inmiddels een begrip in Salland. Niet alleen bij de deelnemers, ook bij restaurants en andere bedrijven in de regio die dit maatschappelijk initiatief van harte ondersteunen. Dat nu ook een diner plaats heeft in een bedrijfskantine en medewerkers van Univé Raalte hierbij als vrijwilliger meehelpen,  is veelzeggend over de maatschappelijke verantwoordelijkheid voor elkaar. Naoberschap op bredere schaal!

Mensen die het financieel moeilijk hebben of zich eenzaam voelen zijn van harte welkom om aan te schuiven en om voor slechts € 2,50 van een 3-gangen diner te genieten.

Wanneer

Woensdag 15 mei. De innloop is van 17.30 tot einde diner om 19.30 uur. Er is plaats voor maximaal 40 personen.

Waar

Bajo Bouw
Het Fiester 1
Mariënheem

Aanmelden kan per mail of telefonisch via 06 12626922

 

 

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.