Line up Ribs & Blues 2024 compleet

Met 5 nieuwe namen voor de Pinksterdagen en een extra surprise act op de zaterdagavond is het programma voor de 26e editie van Ribs & Blues in Raalte compleet!

Interessant? Deel het artikel

Ribs & Blues Raalte  Foto Gumbo Kings
Ribs & Blues Raalte Foto Gumbo Kings

In totaal spelen 24 acts op de beide podia tijdens het 3-daagse roots-en bluesfestival dat zoals altijd wordt gehouden op De Domineeskamp in het centrum van Raalte.

 

Voor zondag 19 mei, eerste Pinksterdag, zijn toegevoegd:

HARLEM LAKE (NL)

Harlem Lake is zonder twijfel de bluesrock sensatie van Nederland. Ze wonnen de Europese Blues Challenge en tourden door Europa.

De band beweegt zich soepel tussen blues, rock, funk, americana en soul.

(tekst loopt door onder afbeelding)

Harlem Lake Ribs&
Harlem Lake

NIKKI HILL (USA)

“The New Queen of Rock ​‘n Roll” of ​“The South­ern Fire­ball” zo luiden haar bijnamen in recensies en artikelen. Haar roots liggen in de kerk­gospels, maar wie Nik­ki Hill beluistert, hoort eigenlijk ook onver­val­ste rock ​’n roll!

GUMBO KINGS (NL)

De Gumbo Kings zijn een vijfkoppige band die de funky groove van New Orleans vermengen met de rauwe deltablues en de soulvolle melodieën van het oude Memphis.

Voor maandag 20 mei, de tweede Pinksterdag zijn toegevoegd:

KITTY, DAISY & LEWIS (UK)

Kitty, Daisy & Lewis staan bekend om hun vintage sound en unieke mix van rockabilly, blues, country en swing. Deze Londense multi-instrumentalisten laten zich inspireren door de jaren ’40 en ’50, maar verrassen tegelijkertijd met hun vernieuwende en eigentijdse sound.

(tekst loopt door onder afbeelding)

kitty daisy lewis rins&
Kitty, Daisy & Lewis

EDDIE 9V (USA)

Zijn echte naam is Brooks Mason en hij werd geboren in 1996 in Atlanta. Begenadigd blues -en soulgitarist met een unieke stem.

Aan de openingsavond op zaterdag 18 mei met ANOUK & JETT REBEL wordt nog een verrassende act toegevoegd die later wordt aangekondigd.

De kaartverkoop is in volle gang!

 

TICKETS en alle informatie online via www.ribsenblues.nl

 

Ribs & Blues, Pinksteren Raalte
18-19-20 mei festivalterrein De Domineeskamp
www.ribsenblues.nl

Ribs& schema

 

 

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

2 gedachten over “Line up Ribs & Blues 2024 compleet”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.