Leerlingen BS Oostenwind Raalte schrijven gedichten over groei en leven

Toen begonnen ze met het verkennen van gedichten in dichtbundels en onderzochten wat ze zelf mooi vinden.

Interessant? Deel het artikel

googlemaps

Daarna gingen ze ideeën ontwikkelen over een eigen gedicht. Welk onderwerp kiezen we, en in welke dichtvorm willen we schrijven? Bij de realisatie van de gedichten, gebruikten ze informatie over insecten die ze zelf onderzocht hadden.

Na het illustreren van het gedicht, mochten ze het ook voordragen. Ze waren heel trots en wisten niet dat ze het zo goed zouden kunnen!

BS Oostenwind gedichten

 

 

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.