Landelijk Atelier Weekend ook in Wijhe

Op zaterdag 24 en zondag 25 juni organiseert Stichting Kunstweek de negende editie van het Landelijk Atelierweekend in Wijhe Met leuke workshops en exposities.

Interessant? Deel het artikel

verbeelding 230617 aan het werk

Honderden ateliers in heel Nederland zetten hun deuren open. U krijgt zo een unieke kijk in het leven en werk van beeldend kunstenaars.

Tijdens het Landelijk Atelierweekend krijgt u de kans om binnen te kijken in de werkplaats van een kunstenaar bij u in de omgeving (of juist verder weg!) en zo komt u meer te weten over onder meer hun werkwijze en inspiratiebronnen. Daarnaast is het ook mogelijk om direct kunst te kopen bij de kunstenaar bij wie u op bezoek bent.

Te zien bij Galerie De Verbeelding

Aquarellen van Sjoerdje Hak, paper-art van Christien de Jong, werk uit eigen atelier en meer…. Dit maakt een bezoekje Galerie de Verbeelding de moeite waard

Hartelijk welkom!

 

Wanneer

Zaterdag 24 en zondag 25 juni

Waar

Galerie/Atelier De Verbeelding
Stationsweg 36
Wijhe

 

Website De Verbeelding

 

Facebook De Verbeelding

 

 

 

 

 

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.

Ook interessant

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *