Laatste Kunstcafé Deventer van dit seizoen

Vrijdag 10 mei is al weer het laatste Kunstcafé (10.15-11.45 uur) van het seizoen. Met veel muziek luiden we het seizoen uit in het theatercafé van de Deventer Schouwburg.

Interessant? Deel het artikel

Salonorkest Deventer Kunstcircuit
Salonorkest Deventer

Er zijn hoekjes, straatjes, plekken in Deventer waar je soms onwillekeurig even stilstaat om ze op je in te laten werken. Ze zijn mooi aangelegd met passende beplanting of schaduwrijke bomen of bieden juist een weids uitzicht. Deventer heeft veel van zulke plekken.

Herman Evers vertelt over deze Mijmerplekken en Wibo Koster, oud- stadsdichter van Deventer, draagt enkele  gedichten voor.

Willemien van Gurp is beeldend kunstenaar. Zij wordt geïnterviewd over haar solo-expositie Verwondering & Verbeelding – een reis door Onbekende Werelden. Te zien in de 3 Haringen van 24 mei t/m 2 juni.

Monique Wijnker vertelt over De Wind in de Wilgen, een familieconcert van Stedelijk Orkest Lebuinus op 2 juni aanstaande in de Deventer Schouwburg.

Salonorkest Deventer o.l.v. Hildo Flierman brengt samen met de Covergirls een gevarieerd programma onder de titel Feest de Herkenning. Van levensliederen, musical, Nederlandse kleinkunst via de ` Twee motten van Dorus’ tot ` Kom van dat Dak af’ van Peter Koelewijn. Muziek met een theatrale knipoog.

Joseph Paardekooper is een van de initiatiefnemers van de expositie Eleonora, een Engelse prinses in Deventer die van 19 juni t/m 15 september plaatsvindt in de Broederenkerk. Wie is deze Eleonora en wat is haar band met Deventer?

 

Website Kunstcircuit Deventer

 

 

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.