Kunstcafé Deventer op 11 november

Vrijdag 11 november is er weer een Kunstcafé (10.15-11.45 uur) in Kunstcircuit, waarbij lokale culturele activiteiten worden uitgelicht. Thema deze editie is: Kunst aan de muur!

Interessant? Deel het artikel

kunstcircuit D
Siebren The Young

Deventer Koekstad, Deventer Boekenstad. Dat kent iedereen. Maar Deventer is ook een stad van fietsen, bedden, tapijten en sigaren. De industriële productie van Deventer is verrassend veelzijdig. Voor al die producten is reclame gemaakt en René Berends heeft een groot aantal verzameld. Hij vertelt waarom dit zo leuk is en over zijn meest bijzondere vondsten.

Alied van der Meer

is de nieuwe stadsdichter. Wist u dat de tekst Breek de lucht, raak de grens, open de tijd, vind de mens bovenaan de schouwburg van haar hand is?

Maak kennis met Alied en haar werk.

Siebren The Young

heeft sinds zijn 8ste de gitaar al in handen en schrijft vanaf 2015 zijn eigen songs. In juni van 2021 is zijn eerste single “Let Me In” uitgekomen. Eind maart 2023 komt zijn debuut cd uit getiteld: “Inner Junctions”.

Tijdens het Kunstcafé geeft Siebren alvast een voorproefje.

Egbert Scheffer

De afgelopen maanden hebbende wijkbewoners uit Sluiswijk en verschillende Deventer artistieke en maatschappelijke organisaties, vol energie en enthousiasme samengewerkt aan de realisatie van het Muren & Buren Project. Inmiddels zijn maar liefst 11 street art murals gerealiseerd.

Egbert Scheffer van Street Art Streets vertelt over dit project.

 

Website Kunstcircuit Deventer

 

 

 

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *