Kunstcafé Deventer biedt weer interessant programma

Vrijdag 10 maart staat het Kunstcafé Deventer in het teken van Boekenweek.

Interessant? Deel het artikel

kunstcircuit deventer 230306 boekenweek

Het Kunstcafé start 10.15 uur in Kunstcircuit Deventer (Keizerstraat 70). Eerst vertelt Nienke Nijboer, projectleider Hanzejaar 2023, over culturele projecten tijdens What the H**nze!  

Stan Fritschy

Gevolgd door een optreden van Stan Fritschy met Armandoverhalen. Stan brengt in de Boekenweek verteltheater op grond van het autobiografische boek ‘De straat en het struikgewas’, dat onlangs herdrukt is. Het gaat over identiteitsontwikkeling in een wereld van vijanden en vrienden. Stan speelt het onder meer op 12 maart in het Etty Hillesum Centrum samen met een violist.

 

Nicole Schmaloer & Erik. N. Noorman

Na de pauze brengen Nicole Schmaloer (dwarsfluit) en Erik. N. Noorman (tekst) een programma waarbij tekst en muziek elkaar afwisselen. Nicole speelt The Children are Playing  van Carl Nielsen, Concerto in G major,  Slapstick blues for flute van Wilfried Aigner, fluitconcert in G-dur van François Devienne.

En tot slot wordt met Erik N. Noorman een vraaggesprek gevoerd over zijn debuutroman Vandaag was ik even onder water, die 3 maart is uitgekomen. Een roman in verhalen.

Opgeven

Opgave graag via lilian.vos@kunstcircuit.nl

 

Website Kunstcircuit

 

 

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *