Kunstcafé Deventer

Vrijdag 12 april is er weer een Kunstcafé (10.15-11.45 uur) in het theatercafé van de Deventer Schouwburg.

Interessant? Deel het artikel

kunstcircuit 240204 kunst bord

Onder de noemer hanze art- oude boeken nieuwe kunst is uitgeverij Petrichor gevraagd door de Athenaeumbibliotheek mee te werken aan een bijzonder project tijdens het Hanzejaar 2023. Suzan Folkerts conservator van de Athenaeumbibliotheek praat u bij over dit bijzondere project.

Anjo de Bont en Hein te Riele ontvangen 10 april de Gulden Adelaar, de culturele prijs van de gemeente Deventer, ingesteld bij besluit van de gemeenteraad op 23 september 1957. De prijs is bedoeld voor de meest uitblinkende prestatie op het gebied van beeldende kunst, literatuur, muziek, toneel of wetenschap. René Berends is lid van de adviescommissie en vertelt meer over deze prijs.

Famke schrijft Nederlandstalige alternatieve poprock en biedt een thuis voor mensen met een dikke huid, maar een zacht hartje. Ze begeleidt zichzelf op de piano en hoopt met haar teksten en muziek een intimiteit te creëren waarin onzekerheden er mogen zijn en kwetsbaarheid iets schitterends is.

(lees verder onder afbeelding)

famke kunstcircuit deventer
Famke

 Bjarni Skúli Ketilsson (Baski) is geboren op IJsland en woont sinds 1996 in Nederland. Hij is kunstschilder, docent en restaurateur van kunstwerken (en instrumenten). Heb je een mooi schilderij geërfd, Baski maakt hem weer als nieuw. Daarnaast geeft hij schilderles zowel in Deventer als op IJsland. Baski vertelt over zijn diverse werkzaamheden.

Website Kunstcircuit Deventer

 

2

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.