KunstaanZ Deventer: Lezing over werk en leven van Anton Heyboer

Bij KinstaanZ in Deventer loopt een expositie over Anton Heyboer. Zondag 16 oktober geven twee kenners een lezing over deze kunstenaar.

Interessant? Deel het artikel

Anton Heyboer © Wikipedia
Anton Heyboer © Wikipedia

Tijdens de KunstaanZ-expositie ‘Anton Heyboer in Deventer’ verzorgen de Heyboer-connaisseurs en collectioneurs Trees en Willy van Kleef een lezing over werk en leven van de beroemde kunstenaar. De lezing – inclusief rondleiding door de expositie – is op zondagmiddag 16 oktober om 13.00 uur. Geïnteresseerden kunnen de lezing bijwonen à raison van 7,50 euro.

De lezing duurt circa een uur en wordt verzorgd door Trees en Willy van Kleef, die zelf een verzameling hebben opgebouwd van zo´n tweehonderd authentieke werken van Heyboer. Uit deze omvangrijke collectie hangen 19 werken in Brink 16. Door hun persoonlijke contact met Heyboer en hun kennis van zijn levensfilosofie, geven beide dames een zeer boeiend inkijkje in het leven van deze bijzondere kunstenaar.

Bijwonen van de lezing kan door opgave in Brink 16 tijdens de openingsuren of door aanmelding via de website. Het aantal deelnemers is beperkt, bij aanmelding geldt ‘wie het eerst komt…’

 

Website KunstaanZ

 

 

 

 

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Meer over

Ook interessant

Sorry, geen nieuws gevonden

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *