Koorvesper in Nieuw Sion Diepenveen

Op zondagavond 26 mei 2024 om 18:00 uur is er weer een koorvesper in de kloosterkerk van Nieuw Sion aan de Vulikerweg te Diepenveen.

Interessant? Deel het artikel

nieuw sion kloosterkerk

Ditmaal zal de vesper zijn in de vorm van de Anglicaanse Evensong. Het is een korte dienst, waarin naast koormuziek plaats is voor schriftlezing, gebed en samenzang.

Het koor Heino Vocaal o.l.v. dirigent Joan Jonkman, zal muziek ten gehore brengen van o.a. Chilcott, Sanders en Walmisley. Het orgel wordt bespeeld door Henk Linker. De dienst wordt geleid door Ds. Hans van Solkema, predikant van de PKN te Heino.

Heino Vocaal Nicolaaskerk Heino
Heino Vocaal

Wanneer

Zondag 26 mei 2024. De dienst begint om 18.00 uur, de kerk is open vanaf 17.30 uur.

Entree

De toegang is gratis; een bijdrage wordt na afloop bij de uitgang gevraagd of kan digitaal gedoneerd worden.

Reserveren vooraf is gewenst via de website van Klooster Nieuw Sion

 

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.