Kom kijken naar een biobased woning van StroBOX in Olst

Heb jij al eens ervaren hoe fijn het binnenklimaat is van de ruimte in een bio-based woning? Overweeg jij je eigen huis, aanbouw of opbouw te bouwen en wil je dat zo duurzaam, schoon en gezond mogelijk doen? Kom dan naar de Open Huizen dag van StroBOX op 6 april in de Olstergaard.

Interessant? Deel het artikel

roelof vossebeld strobox

 

Tijdens deze middag zijn zes StroBOX woningen in aanbouw opengesteld om te bezichtigen, waaronder de woning van Sarah de Groot die genomineerd is tot het duurzaamste huis van Nederland.

Hoor de verhalen en leer over de keuzes van de bewoners in het bouwen van hun duurzame woning, terwijl u zelf de unieke sfeer kunt proeven. Gratis inloop vanaf 14.00 tot 16.00uur aan de Dijkmanszoet 3 in Olst.

Meer informatie: info@strobox.nl

strobox open dag

 

 

strobox logo

 

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.

Ook interessant